Wat doen we?

Personal Training

Personal training één op één is een investering in jezelf. Behaal je trainingsdoelen en word de beste versie van jezelf.

 

Elk lichaam is anders, uniek

Zo zou je ook moeten trainen. Een fit lijf is meer dan een keihard trainingsschema. Luister naar wat je lichaam nodig heeft. Soms is het je lichaam uitdagen, maar vaak ook een stapje terug doen. Ik maak een bewegingsplan wat past bij jouw lichaam en levensstijl.

 

Samen trainen

We trainen samen, daarnaast monitor ik je herstel, je rust en voedingspatroon. Een fit lijf hangt af van al deze elementen. Gericht trainen, weten wat je doet, ik begeleid je daarbij. Als coach ben ik een luisterend oor en vertrouwenspersoon.

 

Anders dan een regulier fitnesschema

Wil je eens anders trainen dan bijvoorbeeld het volgen van een fitnessschema? Volg dan eens één van mijn schema’s: kickboksen/thaiboksen voor conditie, flexibiliteit en kracht. Ondersteund met spierversterkende oefeningen en leuke afwisselende trainingen waarbij ik motiveer en let op houding en uitvoering.

 

Zeer geschikt na herstel bij een blessure, operatie, ziekte of een burn-out.

Personal training kan ten alle tijden gestart worden. Samen werken we aan conditie en kracht. De trainingen zijn één op één. Alle aandacht is er alleen voor jou. Personal training is erg geschikt bij herstel na een blessure, operatie, ziekte of burn-out.

Het enige wat je nodig hebt is inzet en motivatie. Zet vandaag nog de eerste stap naar verandering.

Zet hier de eerste stap

Bokstherapie

Bij bokstherapie komt fysieke en mentale training samen. Alles om ons heen is in beweging. De wereld beweegt. Ons lichaam beweegt. Bewegen is leven. Bewegen is essentieel.

 

Hoe beweeg jij? Lichamelijk maar ook mentaal

Hoe sta jij in het leven? Maar het belangrijkste, Hoe wil jij in het leven staan en waar wil je heen? Dit mentale proces ondersteunen we met bokstraining. Fysieke beweging is belangrijk om de hersenen te stimuleren. Boksen sluit daar uitstekend bij aan. Conditie, kracht, maar ook focus en discipline.

 

Mentaal sterk worden. Stresscounseling, overwinnen van angsten, nemen van besluiten, grote veranderingen doorvoeren.

 

Mocht je vragen hebben over bokstherapie of vraag je je af of bokstherapie je kan helpen. Twijfel niet om een mail te sturen en samen kunnen we kijken of ik iets voor jouw zou kunnen betekenen.

Ik wil meer weten

Pads Training

Padstraining is voor iedereen

Getraind of ongetraind. Ik pas de intensiteit aan op jouw kunnen. Wil je leren kickboksen/thaiboksen, je technieken verbeteren of je kennis vergroten? Of wil je gewoon even alles eruit gooien en lekker tekeer gaan? Dan is de padstraining geschikt voor jou. Dat je van padstraining ook nog eens superfit word is mooi meegenomen.

 

Train like a fighter, fight yourself fit

Padstraining is een één op één training met mij. Ik houd de stoot en trapkussens vast, jij bent degene met de handschoenen aan. Padstraining kan ook gedaan worden met 2 personen, een vriend, vriendin of partner.

 

Vragen?

Mocht je vragen hebben, twijfel niet om een mail te sturen of even te bellen, we kunnen samen kijken of het iets voor je is.

Ik wil meer weten