Coaches en trainers

Marloes Merza

Ik ben Marloes Merza. Getrouwd met Danny, Moeder van 2 prachtige kindjes. Professioneel vechtsporter, personal trainer & mental coach.

 

Motivatie komt van binnenuit

Ik breng fysieke en mentale coaching bij elkaar. Motivatie komt van binnenuit. Het vinden van je motivatie, het zetten van een juiste mindset.

 

Als topsporter heb ik het uiterste van mijzelf naar boven moeten halen, hoe doe je dat? Hoe word je de beste versie van jezelf? Je kan je omgeving niet veranderen, wel hoe jijzelf omgaat met je omgeving. Ik ga je daarbij begeleiden.

 

Op zoek naar de juiste mindset

Met het vinden van een juiste mindset starten we de fysieke training. We gaan voor realistische resultaten, doelen haalbaar op korte en lange termijn. Vanaf je eerste sessie is de verandering in gang gezet.

Maak een afspraak

Fredy Feijen

Mijn naam is Fredy Feijen, ben 35 jaar en woonachtig in Leeuwarden. Al enige tijd ben ik kickbokstrainer en daarnaast ook werkzaam als ambulant zorgmedewerker.

 

Op mijn 17e raakte ik in contact met boksen bij boksschool Frisia in Leeuwarden. Het boksen vond ik prachtig maar ik maakte al snel de overstap naar het kickboksen vanwege de veelzijdigheid van deze tak van sport.

 

Vaak stond ik na de training nog na te praten over het technische en tactische aspect van de sport. Ik had dan ook al snel door dat mijn kwaliteiten meer liggen bij het enthousiasmeren, motiveren en begeleiden van recreanten en wedstrijdvechters. Inmiddels doe ik dit alweer geruime tijd met veel plezier.

 

Ook op scholen

Ook ben ik regelmatig te vinden op de middelbare scholen in Franeker om daar de jeugd te laten kennismaken met deze prachtige sport.

 

Personal training

Personal training geef ik aan jong en oud, dik en dun, iedereen die op wat voor manier dan ook graag wil kickboksen, sporten of lekker bezig wil zijn. Door mijn werk in de zorg zie ik vaak hoe kickboksen een perfecte uitlaatklep is voor jeugd of volwassenen die iets meer zorg nodig hebben om goed te functioneren in onze maatschappij. Aspecten als trainen van weerbaarheid, mentale en/of lichamelijk verwerking komen tijdens trainingen aan de orde.

 

Sizzen is neat, mar dwaan is in ding

Onder het motto ‘sizzen is neat, mar dwaan is in ding’ zie ik je graag in onze ‘gym’ waar wij elke dag voor je klaar staan om je doelen te bereiken.

Maak een afspraak