Ronny van der Meer

Mijn naam is Ronny van der Meer geboren in 1990 en altijd woonachtig gebleven in het mooie Franeker.

Sport

Sporten betekent voor mij uitdaging, zelfvertrouwen, rust en fitheid. Heel mijn leven heb ik gesport waaronder zwemmen, basketbal en fitness.

Op 16 jarige leeftijd ben ik in aanraking gekomen met het kickboksen. Vanaf dat moment ging er een wereld voor mij open. Zoveel discipline, respect en sportiviteit vond ik op één plek samen. Uiteraard was de eerste keer naar een kickboksschool gaan spannend, ik herinner mij dit nog goed. Samen met mijn broer gingen wij met de bus naar Leeuwarden. Toen was er nog geen kickboksen in Franeker.

Wat heeft het kickboksen mij veel gebracht, zowel tijdens het trainen als buiten het trainen. Zo heeft het mij mentaal: rust, zelfvertrouwen en discipline gebracht en fysiek: fitheid, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit.

Werk

Zelf ben ik al elf jaar werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg, waaronder de afgelopen 3 jaar binnen deze gezondheidszorg in de sport. Mijn doel is dan ook om binnen het kickboksen fysiek en mentaal het uiterste uit jezelf te halen.

Ik zal dit gaan doen aan de hand van mijn werk, sport en kickboks ervaringen en doormiddel van de door mij gevolgde opleidingen fitnesstrainer  A en B. Graag tot snel bij één van mijn trainingen.

Be stronger than your strongest excuse!