Sterre Manderfeld

Ik ben Sterre Manderfeld. Studente aan de HBO Hogere Hotelschool in Leeuwarden en daarnaast is mijn grootste hobby vechtsport!

Kyokushin Karate

Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid in de vechtsport wereld en tot op heden geniet ik er nog altijd van. Op mijn 4e ben ik begonnen met Kyokushin Karate, dit heb ik 13 jaar lang gedaan. Tijdens deze periode ben ik heel Europa door geweest voor verschillende wedstrijden en trainingskampen. Hier heb ik heel veel geleerd over de vechtsport wereld maar ook over mijzelf.

Kidstrainer

Na een korte vechtsport stop, miste ik de vechtsport enorm, het was tijd voor iets nieuws! Dat is het moment dat ik begonnen ben met trainen bij Gym Merza. Het maakt me gelukkig en blij om te trainen met een fijne groep mensen. Het geeft me mijn energie die ik nodig heb. Ook vind ik het fantastisch dat ik mijn ervaringen, plezier en liefde voor de vechtsport kan stoppen in de lessen die ik met veel enthousiasme geef aan de kids bij Gym Merza.

De grootste les die ik heb geleerd uit de vechtsport en altijd met mij meedraag is; dat iets niet makkelijk hoeft te zijn, maar mogelijk!