Danny du Pain

Ik ben Danny du Pain, man van Marloes Merza. Sport zit bij mij in hart en nieren. Vroeger ben ik altijd fanatiek met voetbal bezig geweest en was bij meerdere clubs betrokken als coach en trainer. Ik heb hiervoor bij de KNVB meerdere opleidingen gevolgd.

Interesse in fitness

Rond mijn 19de ontdekte ik fitness. Ik ben mij toen uitgebreid gaan verdiepen in het ontwikkelen van spiermassa en de voedingsprogramma’s die hierbij horen. Met als gevolg dat ik in 2012 ben begonnen met fitness opleidingen om mijn eigen opgedane kennis te kunnen onderbouwen en mijzelf te ontwikkelen.

Aanraking met kickboksen

Op mijn 21ste ontmoete ik Marloes en ben ik in aanraking gekomen met het kickboksen. Vanaf dat moment is kickboksen langzaam het fitnessen gaan overnemen. Ik heb het geluk gehad dat ik in aanvang direct met pro’s heb kunnen trainen en hierdoor mijzelf razendsnel kon ontwikkelen.

Trainer en begeleider

Vanaf 2013 ben ik begonnen met het begeleiden en trainen van Marloes en andere amateur- en professionele vechters. Vooral van de samenwerking met “bekende” internationale trainers en coaches heb ik in korte tijd veel geleerd.

Veel ervaring

Ik heb de eer gehad om op mooie evenementen aan de ring te hebben gestaan met topvechters uit diverse landen. Al deze opgedane kennis en ervaring wil ik graag overbrengen aan iedereen die hierin geïnteresseerd is.

Vechtsport is een kunst en kunst moet toegankelijk zijn voor iedereen.

Maak een afspraak