say hello to the new m3 promotions world champion!

BAM, ik heb hem! Mijn eerste wereldtitel.

Afgelopen vrijdag vocht ik in Kalare international boxing stadium Chiang mai. Voor een wereldtitel. Dat wist ik al van tevoren maar wilde niet weer de druk voelen en had besloten het tegen niemand te zeggen. Ik trainde voor gewoon een wedstrijd. Geen druk. geen extra stress.

Een k.o. in ronde 1, er kan dus geen twijfel over zijn of ik gewonnen heb. dit is de enige manier om overtuigend te winnen hier in Thailand.

Geen tijd om het te vieren want aanstaande vrijdag is mijn volgende partij. En de thaien komen nu met grof geschut. dubbelvoudig wereldkampioen en tevens het meisje waar ik tegen verloor voor de northern Thailand belt vorig jaar. Het was een vreselijke wedstrijd en ik eindigde met een ernstige blessure. Dit is de absolute Thaise top en ik zal alles op alles moeten zetten om dit te kunnen winnen.
Training gaat lekker en ik voel me goed. Ik hoef niet af te vallen dus ook niet te diëten en dat scheelt een hoop.
alleen maar focussen op het gevecht. Timing en scherpte. Je moet begrijpen dat deze meisjes leven in de sportschool sinds ze een jaar of 9 zijn. Ze trainen elke dag en hebben meer dan 200 wedstrijden op hun naam staan. Dit is andere koek. dit is niet zoals in Europa waar meiden met 15 wedstrijden denken dat ze meedraaien in de top. dat ze prof vechters zijn. Alles zit er zo ingeslepen en het lichaam is gemaakt en gegroeid om te vechten.
Ik ben trots dat ik in de Thaise top kan meedraaien.

Voor nu focus en keihard trainen en ik zal een stuk schrijven na mijn gevecht.
Het filmpje zal snel worden geplaatst…maar dat moet even Danny doen haha ik ben er niet zo goed in 😉

9 gedachten over “say hello to the new m3 promotions world champion!

 1. Loes zo gaaf dat je mee mag draaien met de top daar! Wat een prachtige ervaring en een mooie kroon op je harde werk hier en daar.

  Succes deze week met trainen voor vrijdag.

  X

 2. Yep! you go gal!
  Hieperdepiep………hoera. Op de schouders Marloes! Deze titel geeft je ongetwijfeld vleugels. Op naar de volgende.
  Omhelzing
  Wilma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *