Personal Training

Als Personal Trainer ga ik voor functionele training. dat wil zeggen dat ik mijn klanten train voor het doel dat ze hebben maar ook wat past bij je dagelijks leven. Ik kijk naar het evenwicht in je spieren en je lichaamshouding. Dit noem ik corrigerend trainen. Zodat alle spieren in evenwicht zijn en je deze optimaal kunt gebruiken. Met deze methode kunnen vaak lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld lage rugklachten of pijnlijke knieƫn worden verminderd of zelfs verholpen.

Nog steeds bestaat er een hoop onwetendheid over kracht training. Om je doel te bereiken of dit nou afvallen, spiermassa of conditie verbeteren is. Het is nodig om continu vooruitgang te boeken. Continu het lichaam te prikkelen om net even iets harder te werken. Maar ook op de juiste momenten je rust te pakken en misschien een keer minder hard te trainen. Dit doe ik als personal Trainer voor je. Ik maak de programma’s gemaakt op jouw lichaam, op jouw spieren en op jouw persoonlijke doel.

Deze trainingen kunnen gedaan worden in de sportschool of mijn eigen prive studio/box, maar ook lekker in de buitenlucht.

Vraag gratis en vrijblijvend een intake aan. Tijdens de intake wil ik van je weten wat je doel is en de tijd die je daaraan wilt besteden. Aan de hand daarvan kan ik je een persoonlijk programma aanbieden. En kan jij beslissen of je er voor wilt gaan!

Ook is er de optie voor small group training. Dit kan je doen met bijvoorbeeld een vriend of vriendin.

Voor de prijzen kun je hier klikken


“Begin met het nodige
Doe daarna het mogelijke
En dan ineens doe je zomaar het onmogelijke”