Jinek

Afgelopen dinsdag was Marloes te zien bij jinek
Kijk hier voor de herhaling, het stukje van marloes begint op 24:30.
http://www.npo.nl/jinek/04-08-2015/KN_1671868

————————————————-

De crowdfundig loopt nog steeds en we zijn goed op weg om de kosten te dekken maar we komen nog een bedrag van €960,- te kort. Dus ik hoop dat jullie daarom nog maals onderstaand of dit bericht zoveel mogelijk willen delen en eventueel een donatie doen.

————————————————-

Marloes is uitgenodigd om deel te nemen aan de World Cup Muay Thai Boxen in Bangkok. Normaal moet je gekwalificeerd worden, maar zij is uitgenodigd door de organisatie zelf en dat wil wat zeggen…..

Het zou natuurlijk ideaal zijn voor Marloes als ze zich volledig kan voorbereiden op haar gevecht, zonder dat ze zich zorgen over haar financiën hoeft te maken. Helaas gaat dit niet als Nederlandse Topsporter, Muay Thai wordt hier niet gezien als erkende sport dus ook niet gefinancierd! Terwijl ieder ander land (168 landen) hun sporters steunt en alle kosten dekt moeten wij dit zelf betalen.

We zitten inmiddels op een bedrag van €2019,- dat is gedoneerd.
Dat is super mooi en zijn we heel blij mee, helaas is dit nog niet voldoende om de volledige kosten te dekken.

Ik hoop daarom ook dat door dit bericht zoveel mogelijk te delen we nog meer donaties binnen kunnen halen en mensen kunnen bereiken die bereid zijn om een donatie te doen.

Daarom zoeken we nog 500 mensen die € 3,00 (meer mag altijd!) zouden willen doneren, gewoon om haar te ondersteunen zodat ze zich helemaal kan toeleggen op haar voorbereiding.

meer informatie op www.marloesmerza.nl

Het Banknummer is:

NL41RABO0385531249 t.n.v. M.E. Merza Amsterdam
BIC RABONL2U

samen kunnen we een verschil maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *