change of plans

‘Kleine’ verandering in de planning
Ik vlieg vanavond terug naar huis. Wegens privéomstandigheden heb ik besloten dat ik terug naar huis moet gaan. Ik wil er verder niet heel veel over kwijt. Alleen dat mijn familie altijd voor mij klaarstaat en ik dankzij hen ben geworden wie ik ben. Dat betekent ook dat ik moet klaarstaan wanneer zij mij nodig hebben. Familie staat voor mij altijd op de eerste plaats.
Vanaf dinsdag geef ik gewoon weer mijn lessen en personal training!

3 gedachten over “change of plans

 1. Lieve dochter Marloes

  Jammer om te horen dat er familie omstandigheden zijn waarvoor je huiswaarts moet keren,
  Wedstrijden komen en gaan dus dat is altijd ondergeschikt aan je familie.
  Ik hoop dat het niet al te ernstig is en wil je van ons allemaal heel veel kracht en sterkte wensen voor de omstandigheden waar je nu in zit.

  Blessings and huggs van ons allen

 2. Ojee dat klinkt niet best!
  Hopelijk kun je als het thuis opgelost is of de rust is wedergekeerd weer je dromen vervolgen….
  Ik hoop dat het niet al te ernstig is…..
  Maar thuis zijn met de kerst is toch ook fijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *