BAM! Ik doe mee aan de IFMA royal worldcup 2015

De beslissing is genomen. Ik ga Nederland vertegenwoordigen op de IFMA wereldkampioenschappen. Na aanleiding van mijn vorige blog heb ik zoveel berichten gekregen van vrienden en familie. Super bedankt, dat doet me echt goed.

Ik heb vanaf nu 2 maanden de tijd. Ik wil hier in Thailand nog 2 wedstrijden vechten, waaronder een partij tegen de regerend WBC wereldkampioen en begin juli kom ik terug naar Nederland. Daar ga ik knallen. Ik pak mijn lessen weer op. Mijn personal training klanten en ik ga zelf natuurlijk keihard trainen. Ik moet in bloedvorm komen voor dit toernooi. Nog fitter haha! Dit is het gedeelte dat ik zelf kan doen.

Nu is het zaak om mijn deelname financieel voor elkaar te krijgen. Ik vind het ontzettend moeilijk en mensen die mij goed kennen weten dat…,
Maar ik ga de lezers van mijn blog, mensen die hart voor mijn sport hebben of het mij gewoon gunnen vragen om dit te doen, vragen om mij te steunen. Om mij te sponsoren.

Mij helpen kan op de volgende manieren.

Financieel. Een donatie, groot of klein, alle beetjes helpen, elke euro telt. En elke euro brengt mij dichter bij mijn doel.
Wanneer je dit wilt doen kan je een donatie geven op rek. nr. NL41RABO0385531249 t.n.v M.E. Merza. O.v.v. IFMA. Ik zal al het geld dat binnenkomt op een aparte spaarrekening zetten en de teller op mijn blog bijhouden.

Personal training. Mijn vaste klanten zijn al jaren mijn grootste sponsor. Door jullie heb ik continue het geld bij elkaar kunnen sparen om weer naar Thailand te vertrekken en deze droom te volgen. Het afnemen van personal training en small group training is dus ook een vorm van sponsoring en ik mag jullie in ruil ook weer afmatten, dus dubbel zo leuk!

Helpen op een andere manier. Zo kunnen de juiste contacten mij ook helpen. Ik moet bijvoorbeeld een vliegticket kopen, wellicht heeft iemand contacten binnen een luchtvaartmaatschappij en kan iets voor mij betekenen. Bedrukken van kleding. Ik wil shirtjes, trainingskleding laten ontwerpen en bedrukken, ook hier heb ik hulp voor nodig. Voedingssupplementen, medische testen die ik moet laten doen. (bv. dopingtest is verplicht). Sponsoring via een bedrijf of product.
Andere ideeën zijn natuurlijk welkom!

6 gedachten over “BAM! Ik doe mee aan de IFMA royal worldcup 2015

 1. Van harte gefeliciteerd met je keuze! Dat is waar je het voor doet.

  Heb je ook al eens naar Crowdfunding gekeken? Dat is tegenwoordig booming. Mirjam, je buurvrouw kwam met dat idee toen we het over dit dilemma hadden. Als het linksom niet werkt kun je misschien nog rechtsom. Maar probeer ook weer eens contact te zoeken met de televisie om dit verhaal weer eens op de buis te krijgen. Je weet maar nooit of een grote vaste sponsor jou op die manier kan vinden.

 2. Hallo Marloes & Danny,

  Goed om dit allemaal te lezen !

  1. Om problemen te voorkomen beter nu al meteen een aparte bankrekening openen en het liefst op naam van een (eigen) stichting of via een neutraal iemand en het liefst b.v. een accountant of advocaat (advocaten hebben al een aparte bankrekening voor zaken die hun cliënten betreffen) o.i.d..
  Maar als het bij een paar honderd euri van vrienden en kennissen blijft, is dit niet nodig.

  2. Crowdfunding is een goed idee.

  3. Bedenk ook wat je (daarbij) terug kan doen voor de (gulle) gevers.

  4. En daarbij denk ik ook meteen aan de zeer uitgebreide e-mailwisseling (20 e-mails van mij) en de telefoontjes tussen Danny en mij in nov./dec. 2014 over (structurele, professionele, ‘echte’) sponsoring.
  Misschien dat jij/jullie daar alsnog iets mee kunnen of willen.

  Succes !

  Hans.

 3. Hallo Marloes & Danny,

  Stom, stom, stom !

  Had eerst jouw vorige post moeten lezen, voordat ik reageerde.

  Wat Kitty Merza, jouw tante, schrijft, is helemaal de weg !
  Quote:
  “heb inmiddels wat lijntjes uitgezet:
  NOC/ NSF, Humberto Tan (ik wacht op respons)
  Telegraaf wil graag persoonlijk contact met jou om je verhaal te horen en eventueel maandag een artikel hieraan te wijden met foto….”

  Maar Jinek nu misschien beter dan Tan ?
  Of beide als dat lukt.
  Dan voor ieder even iets anders te vertellen hebben, een ander nieuwtje of videobeelden o.i.d. hebben ?
  En ca. 2 weken ertussen ?
  Dan beter eerst Jinek, want die wil eerder een primeur en snel, en daarna Humberto ?

  En zie daarvoor ook mijn hierboven genoemden e-mails en sponsoringplan van Danny en mij van vorig jaar nov./dec..

  Succes !

  En houd ons op de hoogte !
  Mail ons links van als je ergens komt of in staat !

  Hans.

 4. Pingback: Update crowdfunding Ifma | Help mee! Marloes Merza

 5. Pingback: Help Marloes, Delen! | Help mee! Marloes Merza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *